Releasedatum för InnebandyPiraterna – mitt i november

Då har jag äntligen satt ner foten. Det blev som jag pratat om de senaste veckorna, releasedatum för InnebandyPiraterna blir ”i mitten av november”. Ja, bokstavligt alltså.

Det officiella releasedatumet blir vid midnatt mellan den 15 och 16 november. Mitt i november. Nu är bara frågan – skriver man då kl 00.00 den 16 november eller?

Boken är nästan helt klar nu. Lite småjusteringar, slutligt korrektur och sedan är det dags att trycka på knappen och göra den tillgänglig. Eftersom jag använder print-on-demand, dvs varje exemplar trycks först när det finns en beställning, så blir den tillgänglig direkt.

Jag håller fortfarande på och försöker lista ut hur jag ska göra med releasefest. Så att de som vill kan komma över boken redan natten mellan 15 och 16 november. Jag hade tänkt mig något i stil med detta (se även videon nedan), men budgeten räcker nog inte riktigt om jag inte får några sponsorer i sista sekunden:


Publicerat

i

av

Etiketter: