Kategorier
Release

Bloggturné med InnebandyPiraterna

Alla författare som lanserar en bok ska numera ha en bloggturné. Självklart ska jag ut på en med InnebandyPiraterna. En bloggturné går till så att författaren gästar ett antal olika bloggar genom att bloggaren skriver något om boken och/eller intervjuar författaren.
På det här viset får läsaren förhoppningsvis en ännu bättre bild av boken eftersom alla ställer olika typer av frågor. Redan nu, efter att bara ha läst frågorna från ett par av bloggarna, kan jag säga att vinklarna blir annorlunda.

Preliminärt så tänkte jag köra min bloggturné den 10-22 november plus en extra runda i december. Vi får se hur många stopp det blir och om jag ev får utöka.

Dessa turnédatum är klara:

11/11 Innebandy enligt mig
Ingrid i Umeå bloggar om innebandy; Elitserien och Superligan, landslaget, mediabevakning och förbundsfrågor. Allt ur ett personligt perspektiv.
Här är inlägget: Vem skriver en roman om innebandy?

12/11 Publit
Publit.se är en helhetslösning för dig som vill publicera med hjälp av print on demand. De erbjuder en obruten kedja av tjänster från att skapa digitala original av befintliga böcker, via kataloghantering, tryck, beställningar och distribution till bokhandeln. Jag har valt Publit för tryck & distribution av boken InnebandyPiraterna. På sin blogg skriver de mycket om framtidens bokbransch.
Här är inlägget – “Innebandypiraterna” publiceras via Publit

13/11 Litteraturpalatset
Torbjörn Wester bloggar, samlar länkar om böcker. Mycket om skrivande men även mycket recensioner och lästips.

14/11 Gittang

Gittan skriver mycket om AIK, men även innebandyn i stort. Kunnig och intresserad. Har dessutom stenkoll på bokbranschen.
Här kan du läsa inlägget på Gittang.

16/11 Kreagrafen
AC Collin är utbildad skrivarpedagog och arbetar sedan några år tillbaka som lektör och författarcoach. Studerar samtidigt fjärde året på Psykosyntesakademin, terapeutlinjen. Bloggar mycket om skrivande.
Läs ”VIP-Sölve debuterar med InnebandyPiraterna”

19/11 Orden Runt
Ann Ljungberg har varit min skrivarcoach under arbetet med InnebandyPiraterna. Hon driver dessutom ett eget förlag och ger kurser i skrivande och sedan i höstas även ”Ge ut en egen bok”.
Läs inlägget här.

10/12 Elisabet Norin
Elisabet är författare, redaktör och föreläsare som jobbar med skrivandet som verktyg i många olika sammanhang.

Har du tips på någon blogg som borde vara med på listan ovan? Hör av dig till mig på info snabel-a dahlgren.net

Uppdaterat 091109: ett ändrat datum i turnéplanen, men det finns fortfarande utrymme för fler att vara med.

8 svar på ”Bloggturné med InnebandyPiraterna”

Stängt för kommentering.