Kategorier
Uncategorized

Bråttom att beställa julklapps-InnebandyPiraterna!

Årets julklapp - InnebandyPiraterna Första säsongen
Årets julklapp - InnebandyPiraterna Första säsongen

Nu börjar det bli hög tid att beställa InnebandyPiraterna om du har tänkt ge bort ett exemplar i julklapp. Eftersom jag trycker print-on-demand så finns det inget lager av böcker hos nätbokhandlare och andra (förutom de bokhandlare som plockat hem flera exemplar, exempelvis Killbergs i Helsingborg och Göranssons i Varberg).

Faktum är att du bör nog beställa senast nu på onsdag 9 december för att vara helt säker på att få boken före jul om du ska handla hos någon av nätbokhandlarna – eller hos din lokala bokhandel ifall de inte har boken hemma ännu. Och absolut senast denna vecka.

Beställ dina julklappar idag!

Här hittar du info om försäljningsställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *