Signering i Varberg – och snart i Solna

Signering i Varberg 091222 - skylt utanför. I fint sällskap...
Signering i Varberg 091222 – skylt utanför. I fint sällskap…

I tisdags styrde jag bilen norrut mot Varberg för att signera böcker hos Göransson Bok o papper i Varberg. Även dagen innan hade det varit signering (se bilden). Jag fick inte signera riktigt lika många böcker som Filip Hammar (som nyligen kom ut med Tårtgeneralen – tillsammans med Fredrik Wikingsson såklart). Men några böcker blev det och jag vet några varbergsprofiler som fick InnebandyPiraterna i julklapp.

Jag kommer tillbaks till Varberg redan den 4 januari, då jag kommer att signera i Sparbankshallen i samband med SSL-matchen Warberg-Falun och eventuellt även i bokhandeln tidigare på dagen.

Missade du mitt besök i tisdags: jag signerade ett par extra böcker som finns kvar i bokhandeln om de inte är sålda nu…

Faktum är att jag nog signerat över 70 böcker de senaste veckorna som skulle bli julklappar. Ska bli spännande att höra vad ni tycker om boken när ni läst den om några dagar. Kanske du är en av dem som just fått ett paket med en innebandyroman?

På måndag ska jag ännu längre norrut, men ändå inte ens halvvägs till Sveriges norra gräns. Besök i huvudstaden, eller egentligen i Solna där returen i innebandyns El Classico spelas mellan AIK och Warberg. Där ska jag också signera min bok. Läs här vad AIK skriver på sin hemsida.

Signeringsbord i Varberg, Göransson Bok o papper.
Signeringsbord i Varberg, Göransson Bok o papper.

Idag, ja om en timme ungefär, ska jag till Idrottens Hus i Helsingborg och signera böcker igen. Finns ju ändå några tusen helsingborgare och skåningar som ännu inte köpt InnebandyPiraterna…


Publicerat

i

av

Etiketter: