TV-intervju och skyltfönster

Skyltfönster Killbers bokhandel dec 2009.
Skyltfönster Killbergs bokhandel dec 2009.

Var ute och gick på stan och promenerade förbi Killbergs Bokhandel vid Stortorget i Helsingborg. Där hade man skyltat upp så här julfint (ursäkta den taskiga mobilkamerabilden) med boken InnebandyPiraterna. Trevligt att se såklart.

Känns som om intresset för boken växer sakta men säkert. En del av de röster jag hört de senaste dagarna:

”Omslaget är grymt med skölden och klubborna och så titeln med Piraterna.”

”Jag tyckte boken var kanonbra. När kommer bok nummer två?”

På frågan kan jag svara att jag jobbar på det. Jag har börjat samla ihop idéer och ska nu försöka göra en liten outline på vad som händer inte bara i bok 2 utan även 3, 4, 5 och ja, vi får väl se hur många det blir. Mitt eget mål är att komma ut med Andra säsongen våren 2010. Det kanske är för optimistiskt?

* * *

Ikväll har jag också varit med i min första TV-intervju kring InnebandyPiraterna. Det var Tv4 Helsingborg/Öresund som spelade in ett inslag. Det ska sändas någon gång den närmsta veckan så ni får hålla ögonen öppna. När det finns på webben kommer jag att länka till det.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: