InnebandyPiraterna 3 månader efter romandebuten

InnebandyPiraterna boken – snart också på burk?

Den 15 november var det releaseparty för InnebandyPiraterna, idag är det alltså exakt tre månader sedan dess. Jag gjorde en summering efter två månader.

Så vad har egentligen hänt den senaste månaden? Förutom att jag bara varit på tre signeringar? Ja, mycket arbete har skett i kulisserna. Lite förberedelser inför skrivandet av bok 2, uppföljaren. Jag har så smått börjat kolla upp möjligheterna att filmatisera boken/böckerna. Försäljningen tickar vidare. Fortfarande en bit kvar till mitt första delmål på 800 exemplar.

Jag tipsade om hur föreningar kan tjäna pengar på InnebandyPiraterna.

Jag fick en första längre recension av InnebandyPiraterna.

Och InnebandyPiraterna släpptes äntligen också som e-bok.

Under de senaste veckorna har jag träffat mängder av läsare som gillade första boken och längtar efter att få läsa fortsättningen. Det gör att jag känner en viss press att komma igång på allvar och skriva och slutföra ”Andra säsongen” (som den fantasifulla titeln troligtvis blir).

Bokens fansida på Facebook drogs igång på allvar för ungefär en månad sedan och har just nu 186 fans. Den siffran vill jag förstås öka till det tiodubbla innan året är slut.

Samtidigt märker jag hur stort behovet är av att fortsätta marknadsföra boken. Hela tiden träffar jag folk som aldrig hört talas om boken tidigare – trots att den ändå synts både i tidningar och tv. Flera bibliotek har köpt in boken vilket är kul.

Så om jag/boken får önska mig något på 3-månadersdagen så är det att du som läst boken berättar för minst 10 kompisar hur bra du tycker att den är! Och att du skriver en recension på någon av nätbokhandlarna.

Imorgon kan jag förhoppningsvis bjuda på en spännande tävling!


Publicerat

i

av

Etiketter: