Grattis Hagfors, Engelholm och Pixbo x 2!

I helgen avgjordes SM-slutspelet för juniorer samt 16-åringar på både tjej/killsidan i Landskrona under namnet Innebandyfesten. Och vilken fest det blev. Allra helst för fyra lag som vann SM-guld och kunde jubla lite extra.

Jag säger grattis till Pixbo Wallenstam (som vann både herr- och damjuniorguld genom finalsegrar mot Huddinge respektive IKSU), Hagfors P16-killar som besegrade mitt eget favoritlag FC Helsingborg mycket tack vare en fantastisk målvakt och slutligen FBC Engelholms F16-tjejer som vann en dramatisk final mot Täby. Grattis till SM-gulden.

Förutom ett bra arrangemang i en bra hall så imponerades jag av spelet på plan. Det vimlade av duktiga spelare på plan och strukturerat, fartfyllt spel, snygga mål och tuffa närkamper. Det var nog bra att flera elitdomarpar fanns på plats för att döma eftersom så mycket stod på spel. Vi lär säkert få se flera spelare från dessa lag i Superligan och Elitserien de kommande åren. Och sannolikt även A-landslaget, några talanger hade tydligen redan meriter från U19-landslaget om jag förstod det rätt.

Jag fanns alltså på plats för signera böcker och marknadsföra boken InnebandyPiraterna. Jag vet att det såldes böcker till flera delar av Sverige; Umeå, Hagfors, Uppsala, Landskrona och några orter till. Många verkade inte ha hört talas om boken tidigare – vilket ytterligare visar att jag har mycket jobb kvar.

Men jag hoppas att dessa nya läsare gillar min bok och berättar för alla sina kompisar om den. Det hoppas jag för övrigt att även du som läst boken tidigare gör.

Dessutom fick jag inspiration och idéer som kommer att synas i nästa bok – som alltså är planerad att ges ut lagom till säsongsstarten i höst.


Publicerat

i

av

Etiketter: