Kategorier
köpa boken

InnebandyPiraterna – Första säsongen snart som pocket!

Idag kom de från tryckeriet till lagret: 5000 ex av pocketutgåvan av InnebandyPiraterna – Första säsongen! Jag håller fortfarande på med distributionsavtal för den så det dröjer ytterligare några dagar innan jag kan börja sälja den i bokhandeln. Det är ju dessutom semestertider…

Men nätbokhandlarna har redan lagt upp den:
Adlibris
CDON
Bokus
Jag skriver inte ut priserna, ni får själva kolla efter aktuellt pris. Det är inte omöjligt att priserna ändras hos den som är dyrast när väl distributionen är på plats. Just nu är det bara CDON som har förhandsbokning, men alla har bevakning.
Det här är riktigt spännande och det känns kul att kunna erbjuda boken i ett format för dem som tyckt att den ursprungliga versionen är lite dyr (tryckpriset är mycket högre på den). Pocket är billigare, det är tunnare papper, mindre format (lite mindre storlek på texten blir det). Men jag gillar själv att läsa böcker i pocketformat.

En bonus finns det i pocketutgåvan, eller två: ett tidigare opublicerat kapitel och en intervju med mig. Lite extra läsning helt enkelt.

Förresten: pocketversionen kommer att gå att köpa även innan den släpps i butik. Redan på fredag finns jag i Båstad för att sälja den där och veckan därpå är det Råbocka Outdoor Cups tur att få besök av författaren Sölve Dahlgren.

Återkommer också med uppgifter om vilka bokhandlare som kommer att ta in boken de kommande veckorna. Räkna med Killbergs i Helsingborg/Ängelholm och kanske Göranssons i Varberg. Plus några till.

Här är bredvid, lite bilder från lagret när vi packar upp de första exemplaren.

Och slutligen en jämförelse i storlek mellan originalutgåvan (till höger på bilden) och pocketversionen. Jag tycker själv att den blev riktigt snygg!

2 svar på ”InnebandyPiraterna – Första säsongen snart som pocket!”

Stängt för kommentering.