Kategorier
Recensioner tävling Uncategorized

Tävling: Recensera och vinn!

Böckerna har fått mängder av positiva omdömen från läsare. Men vi vill att dessa ska synas på de olika nätbokhandlarna och recensionssajterna. För att uppmuntra er alla att skriva en recension av boken kommer den här tävlingen.

Tävlingsuppgift:
Skriv en kort recension av InnebandyPiraterna 1 eller 2. Recenserar du båda eller rentav alla tre (ettan finns som pocket) så har du flera vinstchanser.
Vinnaren utses av författaren Sölve Dahlgren som kommer att belöna den som han finner mest kreativ och underhållande. Det är inte VAD du tycker som är viktigt. Vi vill ha ärliga recensioner.

Första pris: Presentkort på 250 kr hos CDON (där du just nu kan köpa den nya boken – del 2 – till kanonpris). Vinnaren får dessutom ett signerat exemplar av InnebandyPiraterna – Andra säsongen!
Presentkortetskoden är giltig t o m 2010-12-31 och kan endast användas i Sverige och på fysiska varor (ej downloads). Koden kan användas en gång. Informera gärna om att hela beloppet på koden förbrukas vid beställning oberoende om ordern är över eller under de 250 kr.

Du kan tävla med recensioner skrivna och publicerade på dessa sajter:
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Boktipset.se
– eller din egen blogg…

När du lagt ut din recension, anmäl den bara till tävlingen via det här formuläret.

Gör det redan idag – sista datum för att tävla är fredag 22 oktober söndag 24 oktober!

Ett svar på ”Tävling: Recensera och vinn!”

Stängt för kommentering.