Kategorier
köpa boken Release

Nu kan du köpa Första säsongen som pocket!

InnebandyPiraterna - Första säsongen (pocketutgåvan)

Imorgon den 1 september är det officiell release av InnebandyPiraterna – Första säsongen som pocket. Men redan nu finns den till försäljning hos flera bokhandlare och självklart på de tre stora nätbokhandlarna.

InnebandyPiraterna pocket på Adlibris

InnebandyPiraterna pocket på CDON

InnebandyPiraterna pocket på Bokus

Det känns riktigt kul att kunna erbjuda boken även i pocketformat, det gör den tillgänglig för nya målgrupper som kanske tvekat att köpa originalutgåvan pga priset. Jag gillar själv pocket eftersom det är ett litet smidigt format, boken väger inte så mycket och om vi ska vara ärliga – det är billigt att köpa pocketutgåvan.

Har du en kompis som inte läst boken än? Tipsa dem om att köpa pocketboken!

Du kan provläsa pocketen på nätet. Där kan du även läsa den intervju med mig som utgör halva bonusmaterialet i pocketversionen jämfört med originalet. Den andra nyheten är ett tidigare opublicerat kapitel som utspelar sig innan Floorball World Tour startade.

Självklart kan du köpa pocketboken även i din lokala bokhandel, bara fråga efter den om de inte har den hemma. En annan fördel med pocket är att de ofta har kampanjer i butikerna av typen ”Köp 4 betala för 3” eller liknande.

Okej, mycket snack om den gamla boken. Alla fans som redan läst den undrar – när kommer tvåan? Svaret: den är nästan färdig att skickas till tryck. Korrekturläsaren går just nu igenom hela manuset i jakt på stavfel och andra vurpor. När jag sedan får tillbaks det med en massa markeringar och rättelser (lite som när man lämnade in uppsatser i skolan) så återstår att rätta allt det, layouta och sedan skicka en pdf till tryckeriet.

Därefter tar det ungefär tre veckor innan böckerna anländer till lagret i Helsingborg. Förhoppningsvis sker detta innan jag åker till Bokmässan i Göteborg (23-26 september) och boken kan finnas tillgänglig för försäljning som planerat runt den 25 september.

Det går dock att redan nu förhandsbeställa boken. Gå till din bokhandel och fråga efter den, gå till ditt bibliotek och fråga efter den eller sätt en bevakning/bokning på den hos någon av nätbokhandlarna.

Under hösten kommer jag självklart att göra en signeringsturné till olika innebandyarenor. Dessutom har jag ytterligare en spännande nyhet på gång i höst som riktar sig till skolor och föreningar.

Och en bloggturné inför release av Andra säsongen ska det också bli. Bloggar du? Hör av dig till info@dahlgrensforlag.se ifall du vill att jag ska gästblogga eller ifall du vill intervjua mig på din blogg.