InnebandyPiraterna 6

InnebandyPiraterna 6 – ute nu!

Äntligen en ny bok i den mycket populära serien Innebandy Piraterna. Fem år har gått sedan den femte säsongen och kompisgänget laddar inför sin tionde säsong på Floorball World Tour. Men kommer alla att följa med på resan, eller försvinner ännu fler spelare?

Emil, lagets manager som fått ge upp sin karriär som spelare efter en skada, grubblar över sin framtid. Touren har förändrats och alla vill slå Consuls, laget som samtidigt måste genomföra en generationsväxling.

Lukas Evergren och hans lagkamrater gör sin sista säsong som junior. Den högsta drömmen för dem är att bli proffs. Allra helst spela med Helsingborg Consuls, med idolerna som Lukas följt sedan han var liten. Men är han redo, fysiskt och mentalt för att mäta sig med världens allra bästa innnebandyspelare?

InnebandyPiraterna har lästs av tusentals av barn och unga, inte minst de som själva spelar innebandy. Författaren och journalisten Sölve Dahlgren har följt innebandyn sedan början av 1990-talet fram till idag, bland annat som sport journalist. Han har gett ut ett tiotal böcker, både för barn och vuxna, sedan debuten 2009.

Du kan köpa InnebandyPiraterna 6 hos alla nätbokhandlare eller i förlagets egen webshop.

Köp direkt i min webshop >>

Köp hos Bokus >>

Köp hos Adlibris >>


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”InnebandyPiraterna 6 – ute nu!”

 1. Profilbild för Robin Eriksson
  Robin Eriksson

  När kan man köpa boken till Ipad och platta??

  Vill inte köpa vanlig för miljön skull.

  Mvh
  Robin

 2. Profilbild för solve
  solve

  Hej,

  Jodå, eboksutgåvan är på gång också.

  /Sölve

 3. Profilbild för Robin Eriksson
  Robin Eriksson

  Hejsan!

  Hur går de med att få ut eboken istället?

  Vill hellre köpa ebok för jag tänker på miljön mer så sätt.

  Mvj
  Robin Eriksson

 4. Profilbild för solve
  solve

  Hej,
  InnebandyPiraterna 6 finns nu ute som ebok hos nätbokhandlarna. Den är på gång även till prenumerationstjänster som Storytel mfl. Även InnebandyPiraterna 7 (som släppts som pappersbok) ska inom någon månad finnas i eboksformat.

  Ursäkta förseningen. 🙂

  /Sölve