Exempel-klubbsida

Detta är ett exempel på hur en sida om InnebandyPiraterna kan se ut om ni ska lägga upp den på klubbens egen sida (glöm inte att lägga in specialkoden från Tradedoubler i länkarna till nätbokhandlarna). Ni kan utforma sidan hur ni vill, kanske ha en ledare/spelare som skriver en längre recension av boken och betygsätter. Eller låter ett helt lag skriva korta kommentarer.

InnebandyPiraterna

– ny bokserie för innebandyälskare

IBP-1-omslag-LR-till-PublitInnebandyPiraterna är en helt ny bokserie som nyligen kom ut med den första boken som har undertiteln ”Första säsongen”. Den vänder sig både till ungdomar (från ca 12-13 år och uppåt) och vuxna.

Handlingen i korthet: Anton, Emil och Viktor är tre av killarna i Tågaborgs framgångsrika juniorlag. De gör sin sista säsong som juniorer innan det är dags att ta steget ut i vuxenvärlden. De stora stjärnorna i laget, Charlie och Brian, förväntas gå till något elitlag. De inte lika talangfulla spelarna lägger klubban på hyllan eller spelar för skojs skull i korpen.
Samtidigt är det premiär för den helt nya Floorball World Tour, en konkurrent till de inhemska ligorna och seriespelet.
En serie turneringar där vem som helst kan anmäla ett lag och tävla om miljoner i prispengar.

Boken är skriven av Sölve Dahlgren som jobbat som journalist i många år. Dessutom har han följt innebandyn inifrån i många år, suttit i styrelsen för bland annat FC Helsingborg, Vv84 och Skånes Innebandyförbund.

Här är några medlemmar som läst boken:

”Jag tyckte boken var spännande. Man kände igen sig en del från när man själv spelade i juniorlaget och skulle ta steget till A-laget. Det är en häftig tanke om det hade funnits en sån där internationell tour, det hade man lätt velat anmäla sig till och åka ut och spela.”
Anders Andersson, forward i A-laget.

”Boken var kanonbra. Jag kunde knappt lägga ifrån mig den för man ville hela tiden veta vad som skulle hända på nästa sida. Jag längtar redan efter att läsa bok nummer två.”
Karl Karlsson, back i P14.

Om du vill köpa boken så kan du klicka på någon av länkarna nedan för att gå till de nätbokhandlare som säljer boken. Då tjänar samtidigt IBK Klubben några kronor i provision. Och du – passa på att köpa fler böcker när du ändå är inne. Du betalar ju inget extra i fraktkostnad om du köper fler böcker eller filmer. Dessutom får vår klubb provision på allt du handlar!

Köp boken på Adlibris

Köp boken på CDON

Köp boken på Bokus

Vill du läsa mer så gå in på InnebandyPiraternas hemsida. Det finns även en InnebandyPiraterna fanpage på Facebook.