InnebandyPiraterna 2 – Specialbokpaket

I samband med InnebandyPiraterna del 2 introducerar jag några nya sätt att stödja utgivningen av mina böcker. Detta genom att sälja några specialpaket med unikt innehåll. Först till kvarn gäller. Vissa av paketen kommer bara att säljas fram till utgivning, andra kan eventuellt finnas kvar även efter utgivning. Alla finns dock bara i begränsat antal, förutom Läsprojektet. Är du intresserad av ett paket? Skicka ett mail till solve@dahlgren.net

Paket 1-10
Lilla familjepaketet. Ni får 5 st personligt signerade böcker enligt önskemål. Dessutom en signerad InnebandyPiraterna-affisch (som inte går att köpa någonstans).
Pris: 1 500 kr (inkl moms)

Paket 11-13
Signering & föreläsning liten. Jag kommer hem till dig, håller ett föredrag på ca 30 minuter om hur det är att vara författare och ge ut en egen bok på egen hand. Du kan bjuda in dina kompisar, kanske tjejgänget, bokklubben eller kanske barnen och deras kompisar?
I paketet ingår 10 böcker som jag signerar på plats, vill du köpa fler så ordnar vi det – jag kan också ta med mig extra böcker och sälja på plats ifall du vill använda dina 10 exemplar till något annat.
Pris: 3 000 kr (inkl moms) + ev resekostnader

Paket 14-15
Signering & föreläsning stor. Jag kommer till dig, håller ett föredrag på ca 45 minuter om hur det är att vara författare och ge ut en bok på egen hand. Du kan bjuda in kompisar, kunder, anställda eller vad du vill. Du ordnar lokalen. Efter föreläsningen så signerar jag böcker åt dem du väljer ut. I paketet ingår 25 böcker, vill du köpa till fler så ordnar vi det – jag kan också ta med mig extra böcker och sälja på plats ifall du vill använda dina 25 exemplar till något annat.
Pris: 15 000 kr (exkl moms ) + ev resekostnader

Paket 16-30
Namnpaket. Du får äran att namnge en av de 15 turneringarna på touren. Vilken turnering? Först till kvarn får välja om de vill sätta namn på Dubai, Sydney eller Las Vegas. Namnet kan vara ditt eget företag, ditt efternamn eller något i din närhet eller ett helt påhittat . Jag förbehåller mig rätten att nobba namnförslag som känns helt fel, skulle vi inte komma överens om ett acceptabelt namn får du pengarna tillbaka. Namnet gäller under säsong 2 men förmodligen kommer jag att erbjuda förlängning till senare böcker om så önskas.

Dessutom får du 10 signerade exemplar av boken som du kan dela ut till vänner, kunder, anställda eller vad du vill. Alla försedda med en speciell etikett (se exempel till höger) på försättsbladet där ditt valda turneringsnamn samt bokens nummer i serien trycks. Dessa 10 böcker blir alltså var och en helt unik.
Namnet på turneringen används såklart även inne i boken – i hela upplagan.
Pris: 5 000 kr
(inkl moms)

Paket 31-
Läsprojektet. Jag vill att så många som möjligt ska få läsa min bok och jag vill att fler ungdomar ska läsa. Därför erbjuder jag företag att köpa böcker som sedan delas ut till innebandyspelare i olika åldrar. Ungdomslag och föreningar kan ansöka om att få ett antal exemplar av boken. Jag lägger upp ditt företags namn på en speciell sida på www.innebandypiraterna.se och dessutom uppmanar jag varje förening att berätta vem som skänkt böckerna. Men framför allt främjar du ju bokläsandet! Dessa böcker trycks i en speciell pocketupplaga för att vi ska få ut så många böcker som möjligt för pengarna.
Pris: 3 500 kr (exkl moms) per 100 böcker ni skänker