Boksigneringar på gång

En extra hälsning vid signering...
En extra hälsning vid signering…

Nu har jag äntligen bokat in ett par signeringar de kommande veckorna. Det kanske blir ytterligare någon, idag blev det en spontan faktiskt då jag gick förbi Killbergs bokhandel och en kund som just tittade på min bok fick den signerad på stående fot. Kul.

Tisd 22 dec – Göransson Bok & Papper (Bokia) i Varberg. Jag signerar InnebandyPiraterna kl 16-18 och kl 19-20.

Lörd 26 dec – Idrottens Hus, Helsingborg. FCH-Järfälla på plan och en klassisk Annandagsbandymatch. Jag signerar före, under och efter matchen för dem som missade boken under granen.

Månd 28 dec – Solnahallen. Superligamatch AIK-Warberg och jag har planerat att dyka upp för signering. Denna dag är inte 100 procent bokad ännu men det lutar åt det… Känns ju som en match man gärna vill se!

Sönd 3 jan – Scandinavium, Göteborg. Årets största publikmatch förutom SM-finalen i Globen. Huvudmatch Pixbo-Caperiotäby (SSL) och förmatch Lindås-Mullsjö (div 1). Läs mer här. Jag finns på plats och signerar i en monter ca kl 15.30 till 21.30. Blir säkert full fart med tanke på att Gothia Cup spelas den helgen.

Månd 4 jan – Sparbankshallen, Varberg. Superligamatch Warberg-Falun och jag är på plats för signering före och under/efter matchen. Matchstart kl 19.

Detta är vad som är inbokat just nu. Förhoppningsvis tillkommer ett antal signeringar under januari och februari.

Vill din förening ha besök för signering? Hör av dig på info (at) dahlgrensforlag.se så kan vi se om det går att ordna. Bokhandlare är förstås också hjärtligt välkomna att höra av sig.

* * *

Bloggen Bokfreak hade snappat upp min bok och skrivit några rader om den.

* * *

Nu är det nästan för sent att beställa boken via nätbokhandeln om man vill vara säker på att få den till jul, så nu är det bokhandeln som gäller eller att vänta på leverans i mellandagarna. Ett annat alternativ är OJ! om man bor i Helsingborg, som är den första ICA-butiken som har InnebandyPiraterna i sortimentet såvitt jag vet.

Återförsäljare InnebandyPiraterna hittar du här.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: