Hemma efter tvådagarsturné

Puh, hemma igen efter två intensiva dagar. Först Scandinavium i Göteborg med rekordpubliken 9427 9487 åskådare, de allra flesta av dessa unga innebandyspelare från Gothia Cup. Häftigt.

Matchen såg jag bara delar av, mest på tv-skärmar ute i entrén där jag hade ställt upp mitt bord och roll-upen för att marknadsföra InnebandyPiraterna och signera. Sålde några böcker men framför allt träffade jag en massa läsare som hade fått boken i julklapp. Vanligaste frågan?
”När kommer tvåan?”.

En intervju i VIP-serveringen och utlottning av InnebandyPiraterna bland publiken fanns också med. Några lyckliga vinnare gick hem med varsitt signerat ex av boken.

Och trots all exponering och allt som skrivits om boken så märker jag vid varje sådant här tillfälle att det finns väldigt många som inte hört talas om InnebandyPiraterna tidigare. Hoppas verkligen att alla ni som läst den berättar för vänner och bekanta. Läs vad Pixbo skrev om mig och boken här.

Efter Göteborg i söndags körde jag söderut till Varberg på måndagen. Där blev det två signeringar på en dag, först i Göranssons bokhandel (de har kvar några signerade ex ifall ni missade mig igår) och sedan i Sparbankshallen på kvällen.
Just på kvällen blev det mindre tid till signering än vanligt eftersom jag fick förmånen att närvara vid Warbergs fina VIP-arrangemang (där det tydligen var premiär för stolsöverdrag med klubbens logga på – det är detaljerna som gör skillnaden!), denna gång med runt 140 gäster.
Jag intervjuades på scen av Niclas Wilhelmsson, en av dessa fd storstjärnor som man mycket väl kan tänka sig spelar i We Were Warberg på Floorball World Tour. Dessutom lottade vi ut ett par böcker bland VIP:are och publik.

Jag fick också en inblick i vilka förväntningar det finns på Warberg när en av sponsorerna fick chansen att ställa en fråga till Isac Carlsson: ”Varför ligger ni bara femma i tabellen i år?” (och inte 1-2:a som vi brukar)… Hoppsan, snacka om att ha höga krav på sitt lag. Men det blir väl lätt så för ett lag som varit i SM-final fyra gånger (tre guld) på fem år.

Matchen blev en märklig historia där Falun visade upp ett riktigt bra spel matchen igenom medan Warberg bara blixtrade till stundtals. Det stod 4-4 och jag gick ut en stund för att fixa med signeringsbordet. När jag tittade nästa gång stod det plötsligt 4-7…

Jag får väl se tv-sändningen från TV4sport i efterhand när den blir tillgänglig på webben. Dessutom vill jag ju se mitt eget tv-framträdande i den första periodpausen, en intervju på drygt två minuter (vilket i tv-sammanhang tydligen är väldigt långt) där jag fick möjlighet att berätta lite om InnebandyPiraterna. Inte helt lätt.

Sammantaget två bra dagar där tusentals människor förhoppningsvis fått veta att InnebandyPiraterna existerar. Extra kul var det att träffa flera av er som läst boken eller hade börjat läsa den och höra att många tyckte den var väldigt spännande. Och att många ser fram emot fortsättningen.

Och ett extra tack till Pixbo Wallenstam, Göteborgs Innebandyförbund och Warberg IC som gav mig möjlighet att komma och hälsa på!


Publicerat

i

,

av

Etiketter: