Ingående recension av InnebandyPiraterna

IBP-recension-MalmoFBCI dagspressen har det varit tunnsått med recensioner av InnebandyPiraterna hittills. Det kommer ju ut flera tusen böcker i Sverige varje år och recensenterna väljer ju främst böcker som de själva vill läsa samt förstås en del av det som ligger på topplistorna som hårdlanseras av stora förlag.

Men det innebär inte att boken inte recenseras. Malmö FBC till exempel har gjort en ingående recension av boken på sin hemsida i ”Bertils hörna”. Du kan läsa hela recensionen av InnebandyPiraterna här (pdf).

Jag saxar i alla fall ett kort citat här:
Dialogerna är snärtiga och trovärdiga. Handlingen har ett bra flyt och ”hakar i” kontinuerligt på ett sätt som gör att man inte gärna lägger ifrån sig boken. Språket är lättsamt och ”icke‐uteslutande”, dvs. det är tillgängligt för alla. På något sätt gör det att jag nog tycker att det innebär att epitetet ”ungdomsbok” ligger nära till hands. Det vore nämligen inte fel om romanen kunde attrahera till mer läsande hos ungdomar.

Har du recenserat InnebandyPiraterna på din blogg eller hemsida? Skicka ett mail till info@dahlgrensforlag.se och berätta så kan jag länka till den.


Publicerat

i

av

Etiketter: