InnebandyPiraterna laddar för slutspel

SM-slutspelet i innebandy närmar sig. InnebandyPiraterna har redan säkrat sin första slutspelsplats, ja för signering alltså.

Den 13-14 mars arrangerar Landskrona Falcons årets Innebandyfest där P16-SM och junior-SM finalspel avgörs. En kul detalj i sammanhanget är att Falcons faktiskt förekommer i ett av de första kapitlen av InnebandyPiraterna där Tågaborg kämpar om att vinna den skånska juniorserien.

Jag kommer att vara på plats och signera min bok på lördagen, ev även söndagen.

Närmaste signeringen som är inplanerad är annars nu på söndag då FCH tar emot Falun. Förhoppningsvis blir det fler signeringar framöver, inte minst när SM-slutspelet för herrar och damer drar igång i mars. Och kanske även på SM-finalen i Globen den 17 april?


Publicerat

i

av

Etiketter: