Signering vid Innebandyfesten i Landskrona

Den här helgen (13-14 mars) är det dags för SM-slutspel för landets bästa 16-årslag och juniorlag, både på pojk/flicksidan. Slutspelet går i Landskrona och jag kommer att vara på plats under lördagen (eventuellt även några timmar på söndagen) för att signera min bok InnebandyPiraterna – Första säsongen.

Arrangörer är Landskrona Falcons, vars herrlag blev tvåa i div 1 södra. Idag kan ni läsa en intervju med mig på deras hemsida där jag bland annat svarar på frågan om möjligheterna för Falcons att nå Superligan.

Läs mer om Innebandyfesten och de deltagande klubbarna här.

En intressant notering är att FC Helsingborg och Sirius, de två Superliga-klubbarna som båda har svart-blå-randiga tröjor, möts i P16-semifinalen. Vad är oddsen för att två lag med så ovanliga tröjfärger möts i ett slutspel?


Publicerat

i

av

Etiketter: