Försäljningsrekord för InnebandyPiraterna!

InnebandyPiraterna – Första säsongen

Visserligen hade jag vissa förhoppningar på april eftersom slutspelet ändå gör att innebandyn får ett lyft medialt. Men samtidigt är säsongen slut för många ungdomslag och fokus flyttar över till fotbollen.

Därför är det lite överraskande att jag igår satte försäljningsrekord på InnebandyPiraterna, dels flest sålda böcker på en enskild dag och dels blev april den månad då jag sålt flest böcker!
En del av förklaringen är ett stort antal beställningar från bibliotek runtom i landet, boken finns inom kort på ett par hundra bibliotek (exakt hur många vet jag inte eftersom vissa bibliotek kan ha beställt mer än ett exemplar). Totalt lär det finnas runt 1300 bibliotek i Sverige, av olika storlek. Jag är extremt nyfiken på att höra hur utlåningsstatistiken ser ut, men det kan man tydligen inte se för hela riket förrän nästa år då det görs en årssammanställning för 2010.

När jag nu sitter och skriver på den andra boken känns det förstås skönt att den första boken fortsätter sälja och hittar nya läsare.

Inför hösten letar jag nu nya samarbeten för att nå ut med boken till ännu fler. Som litet förlag finns det ingen stor marknadsbudget. Istället gäller det att hitta win-win-lösningar.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: