Recension: Både ris och ros från SvD

Fick tips (tack Mattias) om att Svenska Dagbladet hade recenserat InnebandyPiraterna – första säsongen i dagens tidning. Efter lite letande hittade jag den även på webben, här.

Bara att bli utvald för recension av en av de största dagstidningarna i Sverige är förstås kul och omdömet får väl räknas som både ris och ros.

Recensenten tycker att det blir lite för mycket matchreferat och hade velat läsa mer om spelet utanför plan, samtidigt som jag får beröm för hur den är skriven. Jag tar till mig kritiken och känner att det kan vara bra att ha i bakhuvudet när jag nu jobbar på bok nummer två. Matcherna är en viktig del av berättelsen men jag tror också på att utveckla handlingen utanför plan. Precis som han skriver så finns det mycket utrymme för intriger.

Vad tycker ni som läsare? Håller ni med recensenten? Gå gärna in och sätt betyg på boken på svd.se förresten.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Recension: Både ris och ros från SvD”

  1. […] övrigt är jag nöjd och stolt över att min bok InnebandyPiraterna – Första säsongen idag recenserats av Svenska Dagbladet. This entry was posted on 04/05/2010 (tisdag) at 7:28 e m and is filed […]