Så kommer ”Andra säsongen” att se ut

I höst är det dags för uppföljaren till den populära första delen av InnebandyPiraterna. Många är nyfikna på vad som ska hända framöver med Anton, Emil, Charlie, Brian, Viktor, Kalle och de andra i laget när det är dags för en ny säsong av Floorball World Tour.

Jag sitter just nu och skriver på boken, har nästan hela handlingen klar och 5-6 kapitel färdigskrivna. Jag har planerat en bok som är ungefär lika lång som den första men vi får se var det landar när hela boken är klar.

Målet är utgivning i augusti-september och med tanke på att jag inte är klar med hela manuset än så kan vi nog räkna med att det blir september. Med andra ord är den ute lagom till seriestarten! Och Bokmässan i Göteborg den 23-26 september där jag ska ställa ut.

Ja, just det. Jag har också tagit beslut om hur omslaget ska se ut på ”Andra säsongen”. Det blir grönt så att man tydligt ser skillnaden mot ”Första säsongen”. Vet inte om jag ska ge mig på någon tolkning av färgens betydelse, kanske att ”planen är inte grönare på andra sidan mittlinjen”?


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Så kommer ”Andra säsongen” att se ut”

 1. Profilbild för Linda Persson

  Läst första säsongen….. Riktigt bra bok om man gillar innebandy. Köpte boken till min son som var med och vann SM-guld för P16 med Hagfors IBS.

  Ser fram emot Andra säsongen!

  //Linda

 2. Profilbild för solve
  solve

  Kul att ni gillade Första säsongen. Jag skriver för fullt på Andra säsongen!