Bibliotek som bloggar om InnebandyPiraterna

Det går att låna InnebandyPiraterna på 300-400 bibliotek runtom i landet (jag vet inte exakt eftersom vissa bibliotek kan ha mer än ett exemplar och dessutom handlar vissa bibliotek direkt av sina lokala bokhandlare).

Jag har i alla fall märkt de senaste veckorna att bibliotekarierna börjat tipsa om boken på sina hemsidor. Lidköpings bibliotek skriver:
”Det ska bli turneringar i städer som Sydney, Dubai, Las Vegas och Malmö. För killarna blir det långa resor, hotellnätter och hårda turneringar eftersom det också handlar om pengar. Det gäller att vinna eller försvinna! Spännande matcher, kärlek, vänskap och kriminalitet. För dem som gillar innebandy.”

Biblioteket i Älvdalen tipsar på sin ungdomsblogg:
”Det här är kul läsning men en del sportintresse krävs nog för att tycka om den nya serien om Innebandypiraterna. Jag tycker att det är lite svårt att hänga med eftersom det är många matchbeskrivningar och det blir ganska tråkigt om man inte är insatt. Men Innebandypiraterna känns realistisk och författaren verkar vara väl insatt i sporten och världen kring den. Helt klart värd att läsa om man har ett sportintresse!”

Bibblabloggen (biblioteket i Ovanåker) skriver också lite kort om boken. Och länkar hit. Det tackar jag för!

Har du läst en recension av InnebandyPiraterna? Eller skrivit en själv? Skicka ett mail till info (a) innebandypiraterna.se med länken så kanske jag länkar tillbaks!

Gå in på ditt bibliotek idag och fråga efter boken! Det finns fortfarande bibliotek som ännu inte köpt in InnebandyPiraterna – Första säsongen. I september kommer tvåan…


Publicerat

i

,

av