Andra säsongen är klar – nästan

För några dagar sedan skrev jag det sista kapitlet till Andra säsongen. Idag gjorde jag de sista rättelserna på mitt eget korrektur och skickade sedan hela manuset vidare till min skrivarcoach som nu ska ge sitt omdöme.

Troligen innebär detta att jag om en vecka eller så får tillbaks boken tillsammans med mängder av noteringar kring vad som kan förbättras. Frågetecken som jag förbisett som kan förvirra läsaren. Ibland tycker hon att jag ska stryka en eller flera scener. Ibland att jag behöver skriva till och utveckla en scen i boken.

Målet för mig är fortfarande en utgivning i mitten av september, vilket nu bara är en och en halv månad bort. Vi får se hur omfattande ändringar som krävs i boken.

Jag hoppas i alla fall att ni kommer att gilla boken när ni får läsa den. Vi återser många huvudpersoner från den första boken samtidigt som det dyker upp en del nya ansikten i Andra säsongen..

De kommande veckorna ska jag berätta mer om boken och självklart även börja lägga ut lite smakprov. Den här gången kommer jag troligen att välja en variant där man kan prenumerera på boken kapitel för kapitel via e-post som följetong.

Dessutom släpps boken såklart som pappersbok, e-bok i olika varianter. Jag jobbar även på att få fram en ljudboksutgåva av Första säsongen (och senare även Andra säsongen) men det lär dröja ytterligare två månader i alla fall…

Tack för ert tålamod. Nu är det väl snart dags att börja på Tredje säsongen. Jag vet redan hur det första kapitlet på den inleds…


Publicerat

i

av

Etiketter: