InnebandyPiraterna på Råbocka

I helgen spelades ännu en utomhusturnering, Råbocka Outdoor Cup. Tyvärr var vädrets makter inte riktigt på arrangörernas sida denna gång eftersom det kom en del regn både dagtid och nattetid (på bilden ovan torkar man banorna på fredagsmorgonen efter nattens regn – sedan blev det spel utomhus på eftermiddagen).

Visst blev det mycket spel utomhus – stundtals i strålande sol och härlig sommarvärme, men en hel del matcher tvingades man spela inomhus. Lite typiskt med tanke på vilken kanonsommar det varit under flera veckor – fram tills alla utomhusinnebandyturneringar (långt ord!). Både Båstad och Malmö drabbades ju av en del regn.

När det regnade och åskade som värst i lördags läckte det till och med in vatten i Råbocka-cupens reservarena och brandkåren fick komma och pumpa ut vattnet. Men inte ens det stoppade arrangörerna och innebandyspelarna.

InnebandyPiraterna var i också synliga under helgen. Själv hade jag bara möjlighet till ett kort besök men pocketutgåvan (den som inte kommit ut i butik ännu) delades ut som pris till matchens lirare under finalspelet. Hoppas därmed att många ungdomar fått med sig lite spännande läsning hem – som kanske hinner läsa ut första boken lagom tills den andra kommer i september!


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”InnebandyPiraterna på Råbocka”

 1. Profilbild för johansson
  johansson

  HEJ vi har en dotter som fick pris som matchenslirare i finalen för F13 i helgen. dåfick hon din bok som pris och har på dessa tre dagar plöjt igenom hela bokan och tycker den var bra och spännande samt intressant för att den beskriver en handling lokalt med många kända ortsnamn och lag som Rögle.
  hon ser redan fram emot kommande bok i september.
  mvh stolta innebandyföräldrar

 2. Profilbild för solve
  solve

  Jättekul att höra att hon gillade boken (det får hon gärna berätta för sina kompisar). Jag sitter just nu och redigerar (skriver om och skriver till i) manuset till Andra säsongen. Hoppas att den ska bli lika spännande som den första!
  /Sölve