InnebandyPiraterna storsäljare hos Bokus

Det märks att det är december och snart dags för julklappar. Förra året sålde Första säsongen väldigt bra inför jul och i år verkar det bli samma sak med – Första säsongen som pocket!

Just nu toppar nämligen just pocketboken Bokus försäljningslista (kategorin Idrottsberättelser)…!

Andra säsongen är dock också populär och ligger på nionde plats. Den lär säkert klättra efterhand som folk läst den första boken och vill ha tvåan.

Just pocketen är ju ett bra tips ifall du vill hitta en billig julklapp till någon innebandyfrälst i din bekantskapskrets. Hos nätbokhandlarna kan du ofta köpa pocketen för under 50-lappen. I en vanlig bokhandel ligger den några tior högre men det är fortfarande en prisvärd julklapp eller hur?

Den kommande veckan är det förresten VM i innebandy och vi har kört en tävling på InnebandyPiraternas Facebooksida där man kunnat tippa resultatet i en match varje dag och vinna ett signerat ex av Andra säsongen. Missa inte det under resten av veckan fram till VM-finalen på lördag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”InnebandyPiraterna storsäljare hos Bokus”

  1. […] Jag avslutar med en liten egotripp som jag tycker är lite kul. En skärmdump från Adlibris över en topplista på kategorin Idrottsberättelser (12-15 år). Jag har tre av tio titlar på listan. Före jul hoppas jag ha förstaplatsen så in och köp mina böcker där, i din lokala bokhandel eller var du nu handlar dina böcker. Förresten toppar pocketen en liknande lista hos Bokus… […]

  2. […] har mina böcker gjort på topplistorna i år. Nischen idrottsberättelser för barn- och ungdomar. Pocketboken har toppat Bokus lista i flera veckor (även om en REA-bok av Widmark nu är på väg att gå om?) och ett tag hade jag […]