Signering i Halmstad på söndag

Nu på söndag, den 6 mars, är det dags för västkustderbyt som även kallas El Clàsico mellan Warberg och FC Helsingborg. Denna gång spelas matchen i Halmstad Arena så det blir bussresa dit för båda lagen och många supportrar.

InnebandyPiraterna kommer att finnas på plats i hallen i samband med matchen och signera böcker.

Räkna med en het match. Även om Warberg mer eller mindre redan säkrat seriesegern så är det vinna eller försvinna för FC Helsingborg som förmodligen måste vinna alla sina tre återstående matcher för att ha chansen att gå till slutspel.

I pauserna blir det kändismatch. I laguppställningen finns namn som Henrik Larsson, Mathias Svensson, Thomas Petersson, Pär Zetterberg, Niclas Alexandersson, Madeleine Wall, Henrik Dagård, Morgan & Ola-Conny,
Patric Ljunggren, Göran Fritzon, Canita Dagård, Christina Bengtsson, Rickard Söderberg, m fl…

Ska ni till Halmstad på söndag så titta gärna förbi min monter och säg hej. Och inhandla en signerad bok! Bra priser utlovas. Matchen börjar kl 16 men de öppnar insläppet redan kl 15.

Läs mer på Warbergs hemsida

HD: Henke Larsson gör comeback


Publicerat

i

av

Etiketter: