Kategorier
Release

InnebandyPiraterna 3 på väg till tryck

Äntligen, snart är den här. InnebandyPiraterna – Tredje säsongen är färdigskriven och snart på väg till tryck. Officiellt releasedatum är den 5 december men inom kort kommer man att kunna förhandsbeställa boken hos nätbokhandlare som exempelvis Adlibris.

Detta handlar den Tredje säsongen om:

Antons pappa tycker att han borde stanna hemma och skaffa ett riktigt jobb. Men drömmen om att bli innebandyproffs är starkare och när Helsingborg Consuls får en bra start på sin tredje säsong på Floorball World Tour ser det hoppfullt ut. De är på god väg att förverkliga drömmen om en välbetald tillvaro som innebandyproffs. De reser från den ena spännande platsen till den andra runtom i världen och spelar innebandy på heltid.
Men en dramatisk olycka på andra sidan jordklotet förändrar allt under några fruktansvärda sekunder. Kampen för att överleva handlar inte längre bara om matcherna på plan. Den tredje säsongen visar sig bokstavligen handla om liv och död.
Anton och de andra i laget ställs inför sin största prövning hittills.

Läs den spännande fortsättningen på Sölve Dahlgrens InnebandyPiraterna, som fängslat både ungdomar och vuxna.

Det är många som väntat länge och troget på att läsa den tredje delen i serien InnebandyPiraterna. Snart är väntan över och vi gissar att boken kommer att bli ett populärt inslag (!) i julklappar hos innebandyälskare runtom i Sverige under Julen 2011.

Vi återkommer med datum och platser för signering. Förhoppningen är att vi kan få en förleverans av böcker från tryckeriet till en release i Helsingborg i samband med matchen FCH-AIK den 28 november.