InnebandyPiraterna #6

När kommer sjätte säsongen InnebandyPiraterna?

Det är förmodligen den vanligaste frågan från er läsare. Det har gått många år sedan den femte säsongen och det är förstås tråkigt för alla som längtar efter att få läsa mer om Helsingborg Consuls och de andra lagen på Floorball World Tour.

De senaste åren har jag skrivit en del annat, bland annat två romaner om den lilla byn Färglösa – Fem stjärnor för Färglösa och Färglösa får främmande. Två böcker som säkert kan tilltalas av läsare som är sjutton-arton år och uppåt, men kanske inte de yngre läsarna av InnebandyPiraterna.

Den goda nyheten för alla innebandyfans är att jag börjat skriva på den sjätte säsongen. Den dåliga nyheten är att jag ännu inte har ett utgivningsdatum. Men om du fyller i din epostadress nedan så får du information om när jag har någon ny bok på gång, och kanske är det nästa gång en ny InnebandyPiraterna?


Publicerat

i

av

Etiketter: