Äntligen är InnebandyPiraterna #6 tryckfärdig

Det har tagit en hel evighet. Över fem år efter InnebandyPiraterna 5 släpps nu sexan. Jag skulle kunna säga att den gått till tryck, men den här utgåvan trycks faktiskt ”on demand” vilket innebär att man kan beställa den idag. Leveranstiden är dock osäker både på grund av tryckeriets belastning och PostNord, därför vågar vi inte lova leverans före jul.

Boken kommer även att dyka upp hos nätbokhandlarna inom kort. Om du vill komma över boken så fort som möjligt bör du beställa via den här sidan eftersom leveransen då går direkt från tryckeriet till dig istället för via nätbokhandeln. I alla fall nu i juletider kan det ha betydelse.

InnebandyPiraterna 7 och 8 är planerade för utgivning i början av 2021 så ni ska inte behöva vänta mer än två månader på nästa bok i serien!

Beställ boken!

Om du inte ser widgetshopen nedan, testa denna länk.


Publicerat

i

av

Etiketter: