InnebandyPiraterna #7 finns ute nu!

Äntligen! Varför tog det så lång tid för mig att få tummarna loss och släppa den sjunde boken i serien? Säg det. Men nu är alla tryckfiler uppladdade och det går att beställa boken via nätbokhandlare. Eller också handlar du i InnebandyPiraternas egen lilla webbshop nedan för allra snabbast leverans. Enligt tryckeriet ska de kunna leverera före jul om man beställer senast den 15/12 i webbshopen. I värsta fall dimper boken ner i lådan i mellandagarna.

Bokus: InnebandyPiraterna. Säsong X Juniortrilogin 2

Adlibris: InnebandyPiraterna. Säsong X Juniortrilogin 2

Akademibokhandeln

Eventuellt blir det en signering i Helsingborg Arena söndag 19 december i samband med FCH-matchen men jag har ännu inte fått leverans av de böcker jag själv beställt hem så vi får se om de kommer före helgen.

Jag ska även försöka få ut InnebandyPiraterna 6 och 7 som eböcker före jul.


Publicerat

i

av

Etiketter: