Kategorier
Uncategorized

Då kommer InnebandyPiraterna #8

När kommer InnebandyPiraterna 8 då? Ja, det är förstås allt fler som är nyfikna på det och svaret är: så fort jag fått tummarna loss att redigera och korrekturläsa och layouta boken.

Den är alltså färdigskriven och ska ”bara” gås igenom några gånger före publicering. Eftersom allt tar längre tid än man tänkt sig vågar jag inte lova något datum ännu, men målet är att det ska ske under våren 2022!

När den är utgiven i tryckt och eboksformat så ska jag även ge mig på att göra ljudböcker av bok 6-8 (de första fem böckerna finns sedan tidigare) så att dessa kan släppas senare under året.

Och vad händer efter bok 8 egentligen? Den boken sätter egentligen punkt för InnebandyPiraterna-serien. Men det kanske kan bli en spinoff med några av karaktärerna i en annan kombination. Vi får se.

Jag jobbar just nu med en fotbollsroman som ska komma under våren 2022. En bok för både vuxna och ungdomar. Preliminärt mars-april 2022 är utgivningen planerad till … men jag har ju haft en tendens att bli försenad. Håll ut och tack för att ni läser InnebandyPiraterna och kanske mina andra böcker.