Kategorier

Sommar-kampanj

InnebandyPiraterna – Första säsongen är Sölve Dahlgrens debutroman och den första boken i en serie på tio böcker. Läsaren får följa Anton, Emil, Viktor, Charlie och de andra spelarna i Tågaborgs juniorlag när de tar steget från juniorserien till spel på den globala Floorball World Tour.

Där ställs de inför spännande utmaningar både på och utanför plan. De upptäcker proffsidrottens alla sidor, både glamouren och spelet i kulisserna bland agenter och legoknektar. Ett stort äventyr för ett gäng killar som ännu inte fyllt 20 år.

Så här tycker några innebandystjärnor ur verkligheten som läst boken:

“En härligt visionär skildring av stor kärlek till innebandyn, där vänskap och lagkänsla betyder allt. Den har en given plats på sonens nattygsbord, och på mitt!”
Mika Kohonen – utsedd till världens bästa spelare 2009

”Wow! En innebandybok som fängslar en från den första sidan. En ny värld som man
nästan önskar var verklig! Toppen.”

Niklas Jihde – en av de största svenska stjärnorna genom tiderna med SM-, VM- och Europacupguld på meritlistan. Numera tv-sportjournalist.

”Boken tar oss läsare genom spännande händelser på båda sidorna om sargen. Detaljerade beskrivningar av händelser och situationer som man lätt känner igen som innebandyspelare gör att bokens handling blir spännande. Boken är ett måste för alla som gillar kombinationen av spänning och innebandy.”
Magnus Anderberg, lagkapten FC Helsingborg

Följ med redan från början. Gör som tusentals andra innebandyfans runtom i Sverige och läs den första delen redan nu. I september kommer Andra säsongen, den efterlängtade uppföljaren. Erbjudandet nedan är en speciell sommarkampanj som gäller så långt lagret räcker. Beställ redan idag!


Vill du hellre köpa boken i din lokala bokhandel går det också bra, bara fråga dem om de kan beställa ifall den inte finns hemma. InnebandyPiraterna säljs även av de stora nätbokhandlarna:

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia

InnebandyPiraterna finns även som e-bok och säljs av bland annat Bokus och Adlibris. Dessutom går det att låna e-böcker på bibliotek. Pappersboken finns på över 300 bibliotek runtom i landet vad jag vet – om ditt lokala bibliotek inte är ett av dessa så be dem köpa in den!

iPhone/iPad/iPod touch – nu går det att köpa InnebandyPiraterna och läsa den direkt i sin iPhone för dem som nu har denna telefon. Sök på Innebandy i iTunes Appstore eller klicka här (InnebandyPiraterna för iPhone/iPad/iPod touch).