Studenterbjudande: Köp signerat ex

Bästa presenten: InnebandyPiraterna – Första säsongen

Du vet väl att det snart är studenten? Nästa vecka är det som gäller på de flesta orter. Dessutom skolavslutningar även för de som är yngre än så. Här är den perfekta presenten till en ung elev/student med sommarlov framför sig: en spännande innebandyroman.

Just nu har jag ett specialerbjudande: köp en bok för 169 kr, du får den signerad med personlig hälsning och betalar bara 1 kr för frakten! Vill du köpa två på en gång är priset otroliga 279 kr!
OBS! Begränsat antal, gäller så långt det nuvarande lagret räcker!

Du betalar snabbt och enkelt via PayPal (det går att använda kreditkort). Alternativt så sätter du in pengar på BG: 5067-0157 (Dahlgren Communications). Var noga med att ange din fullständiga adress så att jag vet vart boken ska skickas och att det avser 1 ex av IBP.

InnebandyPiraterna – Första säsongen

Du använder knappen ovan för att betala via Paypal. I steg 2 kommer du att kunna ange en personlig hälsning om du vill ha det i boken. Annars kan jag alltid skriva något i stil med ”Trevlig sommar!” eller liknande.
Skulle du ha några problem med att beställa eller har några frågor så skicka ett mail till info (a) dahlgrensforlag.se så svarar jag så snart som möjligt. Beställ snarast för att vara säker på leverans till skolavslutningen!

Passa på och läsa InnebandyPiraterna – Första säsongen nu. I höst kommer del 2…


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Studenterbjudande: Köp signerat ex”

  1. […] Just det, du kan förstås köpa InnebandyPiraterna också. Antingen via mitt studenterbjudande (som inte är online ännu) där du får en signerad bok (ange valfri hälsning till mottagaren) för endast 169 kr inkl frakt! Gäller så långt det nuvarande lagret räcker. Tills vidare, maila beställning till info (a) dahlgrensforlag.se Uppdaterat: Erbjudandet finns nu – klicka här för Student-erbjudandet! […]