Kategorier
Bloggare Release

Nu är det dags för bloggturné – hösten 2010

Inför släppet av den första boken av InnebandyPiraterna så gjorde jag en bloggturné.

Bra idéer är till för att kopiera så därför gör jag en ny turné nu inför Andra säsongen (release 25 sept). Jag håller på och kontaktar lite olika bloggar som jag brukar läsa. Men jag tänkte också öppna upp och säga att har du en blogg och skriver om böcker och/eller innebandy så kommer jag gärna till din blogg på min turné. Skicka ett mail till info (a) dahlgrensforlag.se så skickar jag mer info.

Och här nedan tänkte jag lägga upp datum och info kring de olika stoppen på bloggturnén hösten 2010. Den blir inte lika intensiv utan pågår under hela hösten.

9/9: Innebandy Enligt Mig
Ingrid i Umeå har under åren skrivit hundratals artiklar och nyhetsnotiser i innebandymedia. I sin blogg skriver hon personligt och engagerat om innebandy, är inte rädd för att sticka ut hakan och lyfta fram sina åsikter om det som händer på och utanför plan.
Blogginlägget ”Hoppas på Fischerström, Eskelinen, Sundbom mfl”

5/10: Davids Innebandyblogg
David Karlsson i Tidaholm skriver om innebandy och en del annat. Han har varit innebandycoach i flera år och tränar nu Fröjereds IF:s damlag i div 1 mellersta. Har varit herrelit-tränare i både Norge och Danmark och även tränat flera klubbar i Sverige.
Blogginlägget: Ny bok om innebandy, InnebandyPiraterna!

25/10 Sociala förlag
En webbplats fokuserad på hur förlag och författare kan jobba med marknadsföring av böcker, framför allt i sociala medier. Jag gästbloggar om de nya gör-det-själv-författarna, som jag är ett exempel på.
Blogginlägget: De nya författarna vill göra det själv

Ett svar på ”Nu är det dags för bloggturné – hösten 2010”

[…] Min bloggturné har inte hållit så högt tempo, men idag är det dags för ett nytt stopp. Denna gång i form av en lite gästblogg på Sociala förlag där jag skriver om hur Framtidens författare vill göra det själva. […]

Stängt för kommentering.