Nu startar bloggturnén och mediabevakningen

Det har bubblat ett tag, men idag rivstartar mediebevakningen. Har gjort flera intervjuer per mail i veckan och nu även några per telefon. Först ut att publicera blev InnebandyMagazinet men det kommer fler.

Och ikväll är det dags för premiären på bloggturnén. Kommer förhoppningsvis snart att kunna presentera ytterligare ett par spännande namn på bloggturnén, ett par välkända innebandyprofiler som jag hoppas vill skriva några rader om den första (?) innebandyromanen.

Dessutom är det klart med release-event på söndag kväll då jag ska sitta på O’Learys i Helsingborg och signera böcker från kl 18. Hoppas att många läsare hittar dit för att inhandla ett pappersexemplar av boken.

Javisstja, det är ju onsdag och dags att lägga ut ett nytt kapitel på webben: 24. Sista chansen till slutspel. Eller om du vill börja från början så är det här.

Från tryckeriet har jag fått besked att böckerna, de första 100 exemplaren, ska skickas med postpaket idag. På fredag räknar jag med att InnebandyPiraterna ska vara tillgänglig hos nätbokhandlarna. Igår hämtade jag en grymt snygg roll-up (om jag får säga det själv) som jag ska använda vid olika signeringar.

Uppdaterat: Glömde också påpeka att Facebookgruppen för InnebandyPiraterna växer stadigt.

Uppdaterat 2: Första inlägget på bloggturnén ligger ute nu med rubriken ”Vem skriver en roman om innebandy?”


Publicerat

i

av

Etiketter: