Värlsbokdagen-lager-REA på InnebandyPiraterna

För att fira världsbokdagen blir det lager-REA på InnebandyPiraterna. Först till kvarn gäller om du vill köpa ett exemplar till kanonpris – endast 139 kr inkl frakt!
Den 23 april är det Världsbokdagen. Det innebär att det sker ett stort antal olika arrangemang runtom i världen för att främja läsandet av böcker.

Jag vill självklart dra mitt strå till stacken. Egentligen så kan man inte tala om lager-rea när jag trycker InnebandyPiraterna som Print-on-demand (ett exemplar i taget ibland). Men det finns ändå några kartonger här hemma med lite böcker. Jag säljer ut ett fåtal (ja, du ser på bilden ungefär hur många) exemplar av ”InnebandyPiraterna – Första säsongen” som blivit över vid olika tillfällen och åkt med mig på olika signeringar. Böckerna kan ha mindre skönhetsfel som en liten repa på omslaget eller en stött kant, dock ingenting som stör läsningen eller som man lägger märke till vid första ögonkastet.

Därför tänkte jag köra en REA. Vi tjuvstartar redan idag 22 april och kör på över helgen till och med söndag 25 april.

REA-pris: 139 kronor

OCH jag bjuder på frakten (värde ca 40 kr)!

Billigare blir det inte någonstans just nu, förutom e-bok (från 44 kr) eller iPhone-version (28 kr). Eller om du lånar boken på biblioteket.

När du gjort din beställning sätter du in pengarna på BG 5067-0157 (Dahlgren Communications AB). Så fort betalningen är registrerad så skickar jag boken/böckerna till dig!

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, längst till och med söndag 25 april 2010.

Klicka här för att komma till beställningsformuläret.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Värlsbokdagen-lager-REA på InnebandyPiraterna”

  1. […] Har DU inte köpt boken än så har du fortfarande chansen någon dag till på min lager-REA. […]