IBP#6 är klar – jag skriver på #7

Jag vet att det är många som längtat i många år. Men nu har jag äntligen tagit mig kragen, fått ändan ur vagnen, kommit in i matchen. Eller framför allt det som krävs som författare. BIC. But In Chair.

I sommar har jag stigit upp tidigt varje morgon och satt mig och skrivit på manus till InnebandyPiraterna och jag kan nu berätta att bok nr 6 i serien faktiskt är färdigskriven. Det återstår fortfarande redigering (som innebär att en redaktör läser igenom mitt manus, föreslår ändringar, lämnar synpunkter och ifrågasätter saker som inte verkar logiska) och korrekturläsning (ytterligare en person läser igenom det manus som jag och redaktören lämnar ifrån oss och letar stavfel, meningsbyggnadsfel och annat som vi missat).

Men inte nog med att jag skrev klart sexan. Jag kastade mig direkt över sjuan … och jag börjar bli färdig med det manuset också. Sen gäller förstås samma sak med den boken, att redaktör och korrekturläsare ska göra sitt jobb och jag behöver förmodligen skriva om en del.

Det betyder att det närmar sig utgivning, att du som älskar InnebandyPiraterna-böckerna snart kan få läsa fortsättningen.

Exakt utgivningsdatum är inte klart än. Troligen kommer jag att arrangera en Kickstarter-kampanj där man som läsare kommer att kunna förhandsbeställa böckerna och få tag på signerade exemplar och dessutom få böckerna innan de finns ute i bokhandeln.

Om du vill veta när så fyll i din epostadress nedan så skickar jag ett mejl när jag vet mer om när InnebandyPiraterna #6 … och #7 (!) kommer ut.

Och snälla, tipsa alla dina vänner som också läser InnebandyPiraterna-böckerna och längtar efter nästa bok. Eller har barn som läst böckerna.

Nu ska jag skriva lite till på sjuan … och kanske börjar jag på åttan direkt efter det. Kanske lika bra så att det inte dröjer fem år till, eller hur?


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”IBP#6 är klar – jag skriver på #7”

  1. Profilbild för hello
    hello

    kommer sen snart? längtar sååå myckt

  2. Profilbild för solve
    solve

    Det närmar sig. Bok nr 6 ska komma ut före jul (2020)…!