Röster

Här samlar jag röster om boken. Recensioner i tidningar, kommentarer i bloggar eller av folk som läst boken och mailat mig ett omdöme. Vill du själv tycka till? Skriv en kommentar nedan. Kanske kommer den med bland de utvalda här:

“En härligt visionär skildring av stor kärlek till innebandyn, där vänskap och lagkänsla betyder allt. Den har en given plats på sonens nattygsbord, och på mitt!”
Mika Kohonen – utsedd till världens bästa spelare 2009

”Wow! En innebandybok som fängslar en från den första sidan. En ny värld som man
nästan önskar var verklig! Toppen.”

Niklas Jihde – en av de största svenska stjärnorna genom tiderna med SM-, VM- och Europacupguld på meritlistan. Numera tv-sportjournalist.

”Boken tar oss läsare genom spännande händelser på båda sidorna om sargen. Detaljerade beskrivningar av händelser och situationer som man lätt känner igen som innebandyspelare gör att bokens handling blir spännande. Boken är ett måste för alla som gillar kombinationen av spänning och innebandy.”
Magnus Anderberg, lagkapten FC Helsingborg

Kommentarer

3 svar till ”Röster”

 1. Profilbild för Anders Östling
  Anders Östling

  Kan inte missa chansen att tacka Sölve för en mycket läsvärd och välskriven fiction om livet runt om och inne i rinken. Plus självklart chansen att vara ”betatestare” av boken under sommaren och hösten – ser nu fram emot del 2 där ALLT kommer att få en förklaring – ungefär som i Twin Peaks.

 2. Profilbild för Chris Freimann
  Chris Freimann

  Stiligt Solve, jag ser fram emot att inforskaffa mig en kopia och fa den skickad till Melbourne.

  Fortsatt lycka i framtiden,